Пятница, 17.05.2024, 04:41
НД Лабораторія з інформаційно-правового забезпечення ЛІПСТ
ГлавнаяРегистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
...
Категории раздела
ИННОВАЦИИ УКРАИНЫ

Маразми України в сфері інтелектуальної власності
Block title

Cлужба Національної безпеки України

Новый Мир
Новый Мир - информационный портал
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2010 » Октябрь » 22 » Відбувся третій сертифікаційний семінар для технологічних менеджерів
15:03
Відбувся третій сертифікаційний семінар для технологічних менеджерів

12 жовтня 2010 року відбувся третій сертифікаційний семінар Національної мережі трансферу технологій для технологічних менеджерів. Учасники ознайомились з практикою трансферу технологій в європейських мережах та з досвідом побудови мереж трансферу технологій в СНД і Україні, роботою технологічних менеджерів з клієнтами мережі та основами технологічного аудиту, основними інструментами мережі та вимогами до форм обміну технологічною інформацією в мережі трансферу технологій, а також з роботою електронної платформи NTTN.

В семінарі взяли участь представники Хмельницького і Черкаського центрів науки, інновацій та інформатизації, Національного університету харчових технологій, ДП «Агентство розвитку житлово-комунального господарства» та Асоціації технологічних менеджерів та брокерів України.

Слухачі отримали сертифікати учасника мережі та особистий доступ до закритої частини електронної платформи мережі NTTN. Даний сертифікаційний семінар, за регламентом, є обов’язковим для учасників Національної мережі трансферу технологій.

Семінар організовано Координатором Національної мережі трансферу технологій – ДП «Український центр трансферу технологій» та Асоціацією технологічних менеджері та брокерів України. Технічна та адміністративна підтримка – Академія технологічних наук України.

Для довідки:

Національна мережа трансферу технологій будується відповідно до методології та моделі Європейської мережі «релей-центрів» (Innovation Relay Centers – IRC network, з 2008 року – EEN), Російської мережі трансферу технологій RTTN та Української мережі трансферу технологій UTTN. Меморандум про створення та розвиток Національної мережі трансферу технологій NTTN державними та недержавними суб'єктами трансферу технологій підписано 19 січня 2010 року Міністерством освіти і науки України,  ДП «Український центр трансферу технологій», Академією технологічних наук України

Проект створення мережі направлений на консолідацію інформаційних ресурсів державних, громадських, приватних інноваційних структур України, підприємств, установ та організацій в єдину мережу трансферу технологій та подальшу інтеграцію НМТТ до європейської мережі EEN.

Відповідно до концепції та методології роботи, учасниками Національної мережі трансферу технологій можуть бути підприємства, організації та установи (науково-дослідні та проектно-конструкторські організації, навчальні заклади, виробничі підприємства, інноваційні установи, фахові громадські організації, інноваційні фонди, комерційні банки та інші суб’єкти інноваційної діяльності та трансферу технологій).

Незалежні експерти, які бажають брати участь в роботі Національної мережі трансферу технологій в якості технологічних менеджерів та брокерів, включаються в роботу NTTN шляхом приєднання до Асоціації технологічних менеджерів та брокерів України.

Асоціація технологічних менеджерів та брокерів України:

1. Максімов Олександр Євгенович – Одеса   Експерт з енерго-аудиту, митний брокер, Одеський осередок Профспілки винахідників та інноваторів

2. Ільчук Володимир Петрович – Київ Технологічний брокер, Інститут агроекології
3. Верещагін Юрій Володимирович - Суми
 інженер програміст,
4Войченко Антон Юрійович - Київ
5.
 Череватенко Володимир Анатолійович – Харків  радник заступника губернатора з економічних питань Харкіської ОДА, Харківський осередок Профспілки винахідників та інноваторів
6. Більчук Євген Юрійович – Бровари 
 інженер-механик, інженер-економист, заступник Голови ЦПК Профспілки винахідників та інноваторів

7. Марценюк Вадим Валерійович, Марценюк Оксана Василівна - Вінниця  сайтобудування, оптова торгівля промисловими товарами, дилер, Вінницький осередок Профспілки винахідників та інноваторів

8. Миткалик Ігор Іванович – Київ головний спе?аліст Київського регіонального центру з інвести?й та розвитку (Держінвести?й), заступник Голови ЦПК Профспілки винахідників та інноваторів

9. Рудницький Євген Анатолійович – Київ  Голова ЦПК Профспілки винахідників та інноваторів, заступник голови правління Асоціації.

10. Коцеба Денис Лукашевич – Київ ТОВ «Юнісістем»

11.  Мірошников Дмитро Олександрович – Київ ТОВ «Юнісістем»

Хмельницький державний центр науки, інноваій та інформатизації
Осатюк Станіслав Калинович - Заступник директора

Черкаський центр науки, інновацій та інформатизації
Луганський Володимир Петрович - Директор
Коваленко Олексій Ігорович

На?ональний університет харчових технологій
Зав’ялов Володимир Леонідович - Начальник науково-дослідної частини
Шаран Андрій Васильович - К.т.н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна

Державне підприємство «Агентство розвитку житлово-комунального господарства»
Радченко Евген Миколайович - Заступник генерального директора
Просмотров: 843 | Добавил: egregor6833 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
еконмічни новини
Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
сисадмину
Block title
>Скачать -->
Block title
Сергей Ковалев

Создайте свою визитку
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 8
Архив записей
Мини-чат
200
Друзья сайта
  • Владимир Семиноженко
  • Сообщество uCoz
  • Официальный блог
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Медиапланер
    Создать бесплатный сайт с uCoz